Re-Integratie UWV

Als je via het UWV een uitkering ontvangt, dan zijn er mogelijkheden om bij ons een traject te doen.

Re-Integratie UWV

Als je via het UWV een uitkering ontvangt, dan zijn er mogelijkheden om bij ons een traject te doen.

Re-integratie dienstverlening

Als Senior Caprilli Coach verzorg ik als re-integratiecoach onder andere Modulaire Diensten, Werk-Fit, Naar-werk en Praktijk Assessment van het UWV in de regio Alkmaar, Enkhuizen.

  • De modulaire trajecten zijn heel laagdrempelig, waarin je stapje voor stapje terugkeert naar de maatschappij.
  • Een traject Werk Fit helpt je om weer arbeidsconditie te krijgen en echt fit te worden voor werk.
  • Bij een traject Naar Werk ga je op zoek naar een baan, begin je als zelfstandig ondernemer of doe je een combinatie van beiden.
  • Een traject Praktijk Assessment is bedoeld voor mensen waarbij het nog niet duidelijk is welk arbeidsvermogen je hebt en welke hulp voor jou het meest geschikt is.

Paardencoaching is een zeer effectieve manier om verandering te ervaren op allerlei fronten. Paarden zijn kuddedieren en vluchtdieren. Als je contact maakt met een paard zal het paard je gaan scannen op de energie, en op de vibratie die je bij je draagt. Paarden reageren heel puur en zuiver, zonder oordeel. Als het paard merkt dat de energie niet helemaal stroomt zal het paard je gaan helpen zodat je kunt gaan ontspannen en herstellen. Het gevolg daarvan is dat je in verbinding komt met je lijf. Je ervaart meer energie en je kunt gaan doen wat goed en kloppend is voor JOU!

Wat ga je ervaren?

Wat zijn de ervaringen?

— Monique Reus
Lees verder
Wat is het een fijne plek om gecoacht te worden bij en door Elles! Het voelde veilig en vertrouwd en voor mij was het absoluut van toegevoegde waarde om via het paard mijn pijnpunten te laten uiten. Zelf zal ik niet zo snel hardop zeggen wat er aan mankeert, maar de paarden hebben mij hierbij geholpen. Na diverse sessies lukt het mij om mijn lichaam weer te voelen en met mijn hoofd meer in het hier en nu te zijn.
— Yvonne van Assen
Lees verder
Verhelderend en vertrouwd. Na eerst een enkele coaching sessie, en daarna een traject was het voor mij erg verhelderend. Ik werd mij weer bewust van mijn valkuilen en dieper achter liggende problemen. Het voelde zo vertrouwd waardoor het nauwelijks moeite koste om geheel open te zijn. Mooi om te zien hoe paarden reageren op emoties en gevoelens. Door de coaching durf ik weer in mijzelf te geloven en leef ik meer in het heden.
— Belinda Rentenaar-Kroonenburg
Lees verder
Ik kan het niet anders zeggen…..Wat waren deze sessies bijzonder. Soms ook heftig maar met hulp van Elles en de paarden prachtige inzichten gekregen. Inzichten die eigenlijk voor mijn neus lagen en ik veel te diep heb “gezocht “ ik had ze niet “gezien “. En dan de vraag Hoe kan ik hier dan mee omgaan? Het klinkt heel simpel…toelaten dat het er mag zijn, dan komt er rust en heeft het effect op mijn eigen functioneren. Zo bijzonder om zo dichtbij de paarden te zijn, ze te aaien met ze bezig te zijn en ze bezig te zien… Alles zegt wat..en dat neem ik weer mee op mijn pad. Dankjewel lieve Elles (dankjewel lieve paarden Jay, Kenny,……) wat hadden wij een bijzonder klik samen wat meteen vertrouwen gaf. Ik weet dat ik mag komen wanneer dat nodig is….. fijn om te weten dat jullie er zijn. Liefs en een dikke knuffel
— Sigrid Kolenberg
Lees verder
Al bij de eerste sessie, was ik compleet verrast. Zo bizar hoe de paarden kunnen spiegelen waardoor al snel de thema’s werden aangeraakt/ op tafel kwamen. Vervolg sessies waren dan ook geen twijfel. Elles werkt op een hele fijne manier met de paarden waarin zij een vertaling maakte vanuit wat zij ziet gebeuren bij het paard. Daarnaast zorgt Elles voor een veilig sfeer waarin alles besproken mag worden, op eigen tempo en hierin niet alleen aanhoort, maar ook kan geven door ervaringen te delen. De paarden coaching heeft mij bewustwording en handvatten opgeleverd, wat maakt dat ik beter luister naar mijn lichaam en wat ik voel.
— Irene Huiberts
Lees verder
Wat een mooie bijzondere ervaring de paardencoach sessie bij Elles. Elles zorgt voor een veilige omgeving waarbij ze het paard observeert en mij tegelijkertijd de juiste vragen weet te stellen. Mooi om te zien hoe de onrust bij het paard ( lees mij) langzaam verdwijnt en er een soort rust komt. De “ knuffel” van het paard aan het eind van de sessie is hartverwarmend. Ik weet waar ik naar toe moet als ik “ vastloop”!
— Petra Ter Horst
Lees verder
Ik heb onlangs het doorbraak traject afgerond bij Elles. Ik had eerst een losse sessie geboekt en daarna heb ik zonder enige twijfel voor het doorbraak traject gekozen. Het voelde meteen goed en dat bleek ook tijdens de daaropvolgende sessies. Ik had tijdens de sessies totaal geen moeite om open te zijn. Ik ben over het algemeen wel open in mijn communicatie maar bij Elles kon ik ook de dingen vertellen die ik niet zo snel tegen iemand zeg. Dus dat is zeker een compliment voor het vertrouwen wat Elles mij gaf tijdens de sessies. Ik vind Elles dan ook een super fijn persoon. Zonder forceren laat ze je zelf naar de antwoorden zoeken en dat alles zonder oordeel. Haar heerlijke nuchtere kijk op dingen en daarbij een vleugje spiritualiteit passen ook super goed bij mij en dat is natuurlijk fijn. Elles dank je wel voor alle mooie inzichten en je fijne gesprekken.
— Brenda Neefjes
Lees verder
Ik was op zoek naar zelfreflectie en handvaten om sterker in het leven te staan. Kleine ruimtes met een bureau zijn niet aan mij besteed en daarom heb ik mij opgegeven voor een Doorbraak Traject bij Elles. De stallen, de buitenlucht en het land gaven mij het gevoel dat ik weer kon ademen. De interactie met de paarden is zo bijzonder, het opent je ogen. Maar vooral de warme, begripvolle en open houding van Elles maakte dat ik mij ontspande. Door de sessies, oefeningen en tips heb ik meer rust en ruimte gekregen in mijn hoofd. Ik heb meer vertrouwen in mezelf dankzij Elles en haar prachtige paarden.
Vorige
Volgende

“In het aller diepste donker daar begint het allermooiste licht”

Direct aanmelden?

Wil je jezelf aanmelden voor een traject via het UWV? Stuur dan een e-mail naar: elles@caprillicoaching.nl