Doorbraak Traject

Dit is een traject van 2 maanden met 4 unieke 1:1 sessies voor jou als je er helemaal klaar voor bent om te groeien en door te breken!

Doorbraak Traject

Dit is een traject van 2 maanden met 4 unieke 1:1 sessies voor jou als je er helemaal klaar voor bent om te groeien en door te breken!

Doorbraak Traject

Het Doorbraak traject is een programma van 2 maanden voor jou als je voelt dat je vastloopt. Je weet dat het anders moet, maar je weet niet waar je moet beginnen…

Herken jij dit?

Hoe ziet het Doorbraak Traject eruit?

Investering: €549,-

Hoe werkt het traject?

1

Inzicht

2

Richting

3

Beweging

4

Resultaat

1

Inzicht

2

Richting

3

Beweging

4

Resultaat

De coachingssessies vinden plaats op eigen locatie in de buitenlucht. Je hebt hier alle privacy.

Wat zijn de ervaringen?

— Marieke van der Gulik
Read More
Natuurlijk vond ik het spannend om dit traject aan te gaan. Wat ik precies kon verwachten wist ik niet. Het is bijzonder om een spiegel voor te krijgen. Wat wil het paard mij vertellen? Door de gerichte vragen die Elles stelt krijg je goed inzicht. Mijn doel was vooral weer terug te gaan naar mijn gevoel. Ik zat vast in m’n hoofd. Dit is zeker gelukt. Elles neemt rustig de tijd tijdens een sessie. Alles kan en mag je zeggen en ik voelde mij ook op m’n gemak om dit te doen. Ik heb de juiste handvatten mee gekregen. Super om het te ervaren.
— Cindy Zwart
Read More
Mijn eerste vraag aan jou was, behandel je ook kinderen. Nee was je antwoordt, ik behandel jou en het zal indirect effect hebben op je kinderen. Tijdens mijn eerste sessie, toepasselijk met JayJay, kwamen er al mooie dingen naar boven. We zijn daarna een traject aangegaan. Ik vond het zo mooi dat elke sessie anders was. Van meditatie naar familieopstelling. Alles kwam aan bod. Je proffesionaliteit in het aanvoelen wat nodig is, is geniaal. Bij de eerste sessie heb ik al veranderingen doorgevoerd en bij de laatste sessie kon ik aangeven dat het vooral met mijn zoontje heel goed ging. Door alles wat ik bij jou heb geleerd, heb los gelaten en vooral heb durven aankijken heb ik mooie stappen gezet én het heeft indirect effect gehad bij mijn kinderen. Ik zou dit iedereen aanraden. Voor mij is het een heel mooi cadeau geweest voor mezelf met bijzondere herinneringen aan de boerderij en de paarden.
— Sabrina Groot
Read More
Elles voelt net als de paarden haarfijn aan wat er speelt en geeft je dan ook de juiste levenslessen mee. De match was dan ook perfect toen ik voor de eerste keer bij Elles kwam. Ik wist niet wat ik van de eerste keer kon verwachten en ben er dan ook blanco in gegaan. Met een achtergrond die gepaard ging met veel trauma’s. Ontwikkelde ik op latere leeftijd veel Vraag stukken. Ik gaf veel, maar ontving voor mijn gevoel weinig. Elles heeft mij de power gegeven om meer in mezelf te gaan geloven en intuïtiever te gaan leven. Wat Elles mij heeft gebracht is dat ik een krachtigere persoon ben geworden en bovenal het gevoel gegeven dat ik er mag zijn! Dit neemt niemand mij meer af en dit traject is zeker de moeite waard geweest. Elles je bent een bijzonder mooi mens.