Doorbraak Traject

Dit is een traject van 2 maanden met 4 unieke 1:1 sessies voor jou als je er helemaal klaar voor bent om te groeien en door te breken!

Doorbraak Traject

Dit is een traject van 2 maanden met 4 unieke 1:1 sessies voor jou als je er helemaal klaar voor bent om te groeien en door te breken!

Doorbraak Traject

Het Doorbraak traject is een programma van 2 maanden voor jou als je voelt dat je vastloopt. Je weet dat het anders moet, maar je weet niet waar je moet beginnen…

Herken jij dit?

Hoe ziet het Doorbraak Traject eruit?

Investering: €549,-

Hoe werkt het traject?

1

Inzicht

2

Richting

3

Beweging

4

Resultaat

1

Inzicht

2

Richting

3

Beweging

4

Resultaat

De coachingssessies vinden plaats op eigen locatie in de buitenlucht. Je hebt hier alle privacy.

Wat zijn de ervaringen?

— Marieke van der Gulik
Lees verder
Natuurlijk vond ik het spannend om dit traject aan te gaan. Wat ik precies kon verwachten wist ik niet. Het is bijzonder om een spiegel voor te krijgen. Wat wil het paard mij vertellen? Door de gerichte vragen die Elles stelt krijg je goed inzicht. Mijn doel was vooral weer terug te gaan naar mijn gevoel. Ik zat vast in m’n hoofd. Dit is zeker gelukt. Elles neemt rustig de tijd tijdens een sessie. Alles kan en mag je zeggen en ik voelde mij ook op m’n gemak om dit te doen. Ik heb de juiste handvatten mee gekregen. Super om het te ervaren.
— Cindy Zwart
Lees verder
Mijn eerste vraag aan jou was, behandel je ook kinderen. Nee was je antwoordt, ik behandel jou en het zal indirect effect hebben op je kinderen. Tijdens mijn eerste sessie, toepasselijk met JayJay, kwamen er al mooie dingen naar boven. We zijn daarna een traject aangegaan. Ik vond het zo mooi dat elke sessie anders was. Van meditatie naar familieopstelling. Alles kwam aan bod. Je proffesionaliteit in het aanvoelen wat nodig is, is geniaal. Bij de eerste sessie heb ik al veranderingen doorgevoerd en bij de laatste sessie kon ik aangeven dat het vooral met mijn zoontje heel goed ging. Door alles wat ik bij jou heb geleerd, heb los gelaten en vooral heb durven aankijken heb ik mooie stappen gezet én het heeft indirect effect gehad bij mijn kinderen. Ik zou dit iedereen aanraden. Voor mij is het een heel mooi cadeau geweest voor mezelf met bijzondere herinneringen aan de boerderij en de paarden.
— Sabrina Groot
Lees verder
Elles voelt net als de paarden haarfijn aan wat er speelt en geeft je dan ook de juiste levenslessen mee. De match was dan ook perfect toen ik voor de eerste keer bij Elles kwam. Ik wist niet wat ik van de eerste keer kon verwachten en ben er dan ook blanco in gegaan. Met een achtergrond die gepaard ging met veel trauma’s. Ontwikkelde ik op latere leeftijd veel Vraag stukken. Ik gaf veel, maar ontving voor mijn gevoel weinig. Elles heeft mij de power gegeven om meer in mezelf te gaan geloven en intuïtiever te gaan leven. Wat Elles mij heeft gebracht is dat ik een krachtigere persoon ben geworden en bovenal het gevoel gegeven dat ik er mag zijn! Dit neemt niemand mij meer af en dit traject is zeker de moeite waard geweest. Elles je bent een bijzonder mooi mens.
— Yvonne Hoogland
Lees verder
In het begin was ik vooral benieuwd. Benieuwd naar het onbekende. Want ja: Wat staat er te gebeuren? Wat zal het paard doen? Wat moet ik zelf doen? Klikt het wel met Elles? En of het klikt met Elles. We hebben hele mooie gesprekken gehad in combinatie met verschillende paarden sessies. Wat een prachtige manier van coaching. In de buitenlucht, met paarden en de goede vragen van Elles. Inzicht en gevoel zijn inmiddels 2 belangrijke woorden voor mij.
— G.
Lees verder
Voor moederdag kreeg ik van de kinderen een sessie paardencoaching. Tijdens deze eerste keer kwamen er veel emoties los. Elles gaf hierin het advies om door te pakken, wat we hebben gedaan. De paarden geven rust en inzichten. Er kwamen dingen die weggedrukt waren van vroeger weer boven. Prachtig hoe de paarden je spiegelen en aangeven los te laten. Elles is ook een lieve vrouw waarbij je je snel vrij voelt. Het was enorm waardevol en raad het iedereen aan die vastgelopen is of onverwerkt trauma heeft of wat dan ook! Het is bijzonder te zien hoe de paarden reageren op ons als we in het hier en nu mogen zijn.
— Petra Ter Horst
Lees verder
Ik heb onlangs het doorbraak traject afgerond bij Elles. Ik had eerst een losse sessie geboekt en daarna heb ik zonder enige twijfel voor het doorbraak traject gekozen. Het voelde meteen goed en dat bleek ook tijdens de daaropvolgende sessies. Ik had tijdens de sessies totaal geen moeite om open te zijn. Ik ben over het algemeen wel open in mijn communicatie maar bij Elles kon ik ook de dingen vertellen die ik niet zo snel tegen iemand zeg. Dus dat is zeker een compliment voor het vertrouwen wat Elles mij gaf tijdens de sessies. Ik vind Elles dan ook een super fijn persoon. Zonder forceren laat ze je zelf naar de antwoorden zoeken en dat alles zonder oordeel. Haar heerlijke nuchtere kijk op dingen en daarbij een vleugje spiritualiteit passen ook super goed bij mij en dat is natuurlijk fijn. Elles dank je wel voor alle mooie inzichten en je fijne gesprekken.
— Brenda Neefjes
Lees verder
Ik was op zoek naar zelfreflectie en handvaten om sterker in het leven te staan. Kleine ruimtes met een bureau zijn niet aan mij besteed en daarom heb ik mij opgegeven voor een Doorbraak Traject bij Elles. De stallen, de buitenlucht en het land gaven mij het gevoel dat ik weer kon ademen. De interactie met de paarden is zo bijzonder, het opent je ogen. Maar vooral de warme, begripvolle en open houding van Elles maakte dat ik mij ontspande. Door de sessies, oefeningen en tips heb ik meer rust en ruimte gekregen in mijn hoofd. Ik heb meer vertrouwen in mezelf dankzij Elles en haar prachtige paarden.
Vorige
Volgende