Horse Experience Event

Een heerlijke dag voor jezelf met MEGA inzichten, verdieping en verbinding.

Horse Experience Event

Een heerlijke dag voor jezelf met MEGA inzichten, verdieping en verbinding.

Horse Experience Event

Laat de dagelijkse routine even voor wat het is en ontdek hoe het voelt om vrij van gepieker te zijn. Geef je mind en body de tijd om te resetten met een groep fijne, gelijkgestemde vrouwen op een plek die je inspireert. Door te werken met een kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en tijd voor jezelf. Met een superkrachtige meditatie tussen de paarden zorg ik dat je helemaal in het hier en nu komt, en kun je je volledig overgeven aan deze heerlijke dag voor jezelf.

Wat kun je verwachten?

RUST RUST RUST

Wat ga je ervaren?

Tijdens het Horse Experience Event is er plek voor minimaal 4, en maximaal 6 dames per keer.

Meld je aan! Of heb je een vraag? Neem contact op.

Deze heerlijke dag voor jezelf met MEGA inzichten, in de buitenlucht, incl. thee en wat lekkers krijg je voor €99,-

Wat zijn de ervaringen?

— Annet Veerman
Lees verder
Ik heb heel erg genoten van deze mooie ervaring. Het is me duidelijk geworden wat mij 'bezield' en waaraan gewerkt kan worden. Ik kan dit iedereen aanraden!
— Jessy Vink
Lees verder
Super waardevolle ervaring, echt boven verwachting! Ik voelde me direct fijn en veilig bij Elles en haar paarden. Er is echt zoveel los gekomen, ik kan dit iedereen aanraden!
— Megan Rood
Lees verder
Ik heb zoveel uit het Horse Experience Event gehaald. Ik voelde heel veel ontspanning en rust na afloop in mijn lijf. En wat een inspiratie en mega inzichten! Dikke vette aanrader.
— Kelly Mooier
Lees verder
Het Horse Experience Event heeft me goed gedaan om alle zorgen en drukte vanuit me hoofd los te laten. De coaching met het paard was zeer bijzonder, ik voelde me echt stukken beter na de sessie.
— Bianca de Haan
Lees verder
Wat een leerzame en mooie ervaring! Veel geleerd en nieuwe inzichten gekregen in een heerlijke rustige en fijne omgeving. Elles is een fijne coach met hart voor mens en dier
— Lily Kolenberg
Lees verder
Gistermiddag het "Horse Experience Event" beleefd bij Elles. Was echt een prachtige dag, met mooie nieuwe inzichten. Heel bijzonder wat paarden je laten "zien" van jezelf. Door de paarden, maar vooral ook door de fijne, zachte, professionele aanpak van Elles, voelde het al snel heel veilig, wat natuurlijk zorgt dat je je beter open kunt stellen .. Een Event, wat ik iedereen aan kan raden!! Nogmaals super bedankt Elles.
— Joke Hagemann
Lees verder
Het was een bijzondere ervaring. Zo boeiend om te zien hoe er op elke deelnemer anders gereageerd werd door het paard. Maestro reageerde bij mij op mijn rechterhand. Volgens de coach werd daar creativiteit mee aangeduid. Op het eind mochten we allemaal een kaart pakken en weer was dat over creativiteit. Dus gelijk thuis aan de slag gegaan met schilderen, met een prachtig resultaat! Maestro bedankt.
— Esther Roode-De Jong
Lees verder
Ik heb bij Elles het Horse Experience Event meegemaakt. Het paard Maestro heeft mij geholpen om meer inzicht in mezelf te krijgen. De resultaten waren zowel herkenbaar als verbazingwekkend. Dat een paard mij zo goed kon lezen, had ik niet gedacht. Ook de shetlander Kenny leerde mij dat je beter kan samenwerken dan alles alleen willen doen. Ook erg herkenbaar hahaha. Een middag als deze zal ik niet snel vergeten. Dankjewel Elles!!
Vorige
Volgende