Sessie Paardencoaching

Kom gelijk tot de kern en ontdek in 1 sessie waar jouw energie niet stroomt.

Sessie Paardencoaching

Kom gelijk tot de kern en ontdek in 1 sessie waar jouw energie niet stroomt.

Sessie Paardencoaching

Ben jij nieuwsgierig wat Paardencoaching voor jou kan betekenen? Een prachtig en krachtig middel om in 1 sessie inzicht te krijgen in wat er bij jou van binnen speelt.

Paarden zijn puur, sociaal en gevoelig. Zij helpen jou om bewust te worden van jezelf door je een spiegel voor te houden en te helpen om spanningen los te laten.

Herken jij dit?

Dan is een sessie Paardencoaching iets voor jou!

Wat kan je tijdens een sessie verwachten?

Het paard komt binnen 1 sessie direct tot de kern, zo zal al 1 sessie leiden tot resultaat.

Investering: €149,-

"Feel the fear and do it anyway."

Wat zijn de ervaringen?

— Tara Tamminga
Lees verder
Wil je een puur en eerlijk antwoord op waar je tegenaan loopt met jezelf? Ben je bereid tot het paard toe te treden in al je kwetsbaarheid? Dan ben je bij Elles en haar paarden aan het juiste adres. Nadat ik uitgezonden had naar het Universum dat ik hulp nodig had kwam Elles op mijn pad. Bij het lezen van haar website wist ik heel zeker, hier moet ik zijn. Dat paarden hele krachtige dieren zijn wist ik wel, maar dat ze ook als spiegel van onze ziel fungeren en een kanaal zijn om energie van ons over te nemen en zuivere engerie terug te geven was voor mij helemaal nieuw. Waar ik zelf in eerste instantie dacht dat ik meerdere sessies nodig zou hebben, was na de eerste sessie al helemaal duidelijk wat ik nodig had. De spiegel was glashelder en er was geen ontsnappen meer aan! Hoewel ik dit advies van mensen al wel had gehoord, maar niet wilde/kon aannemen, bracht het paard de boodschap door tot in mijn ziel. Ik kon na dat moment nog altijd kiezen, maar als ik het nu niet doe, wanneer dan wel? En hoeveel harder wil je nog onderuit gaan voordat je wel gaat luisteren. Nu een paar weken verder is er al zoveel veranderd. Hoe simpel eigenlijk de boodschap voor mij was, het resultaat is alles veranderend. Ik voel nog steeds de aanwezigheid van het paard die mij op duidelijke, maar liefdevolle toon herinnert aan wat ik nodig heb en waar ik op mag letten. Niet alleen voor nu, maar ook voor de rest van mijn leven.
— Inge Korver
Lees verder
Ik was benieuwd wat een sessie bij Elles mij zou brengen. Omdat ik ervaring heb met paarden vroeg ik mij af hoe het in zijn werk zou gaan. Het feit dat je geen lichamelijk, maar met je hoofd contact maakt met het paard is heel bijzonder. Elles stelt vervolgens vragen, die me aan het denken zette. Door de spiegeling van het paard kon ik me niet “verbergen” voor mezelf. Uiteindelijk kreeg ik enkele antwoorden en inzichten die me in het dagelijks leven helpen dingen makkelijker te verwerken. De reactie van het paard vond ik heel bijzonder, hij helpt je echt met helen en met het afvloeien van spanning. Al met al een zeer waardevolle sessie, waarvan ik de tools zeker blijf gebruiken in het dagelijks leven. Uit mijn hoofd en in m’n lijf, in het hier en nu. Ook een ontzettend lief paard!
— Marianne Kollerie
Lees verder
Wat ik als heel bijzonder heb ervaren is dat je in het bijzijn van het paard, zo in je lichaam kan zijn/ zakken en samen met Elles en het paard tot diepere inzichten komt. Ik heb de sessies als heel fijn/ vertrouwd ervaren.